How to make love to a woman

Skådespelare: Krysten Ritter, Josh Meyers, Ian Somerhalder, Eugene Byrd, Jenna Jameson, Ken Jeong, James Kyson Lee, Raviv Ullman, James Hong.

Handling: Andy försöker rädda sitt förhållande med sin flickvän Lauren. Han är rädd för att bli utbytt för att han inte får henne att komma när de har sex.
svårt att förklara vad den handlar om så lägger in trailer:

Egna åsikter: filmen blir ganska lång tråkig ibland för de pratar mest om sex. Men ibland var den faktiskt väldigt rolig också. Kanske inte riktigt min typ av film, men den var helt okej! Den funkade absolut att kolla på. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer... kommentera gärna vad ni själva tycker ifall ni har sett den!

Frozen

Skådespelare: Emma Bell, Kevin Zegers, Kane Hodder, Shawn Ashmore.

Handling: Tre vänner spenderar en söndag på en skidort, de har spenderat hela dagen i småbackarna och bestämmer sig för att åka i stora backen en sista gång. De övertalar lift vakten att de ska få åka billigare och till slut går han med på det även fast han vet att det är oväder på ingång. Men det första han gjorde var att varna de. Sen när de är uppe i liften så kommer det en annan lift vakt och dem byts av. Mannen som stod först uppdaterar läget om att det är tre kvar uppe i liften och sen går han därifrån. Men problemet är att det var tre personer kvar uppe i backen också, så när de kommer ner så tror lift vakten att det är de som var i liften så han stannar den och släcker ner allting. Så de blir fast däruppe. Det är oväder på gång + att de öppnar inte liftarna förränn 5 dagar senare igen. Så det är en fråga om liv och död. Dessutom så är det prärievargar under de som bara väntar på mat.

Egna åsikter: den här filmen är riktigt brutal. Den är sjukt bra, men det är nog den vidrigaste filmen jag någonsin har sett.. jag kan inte rekommendera den för personer som är känsliga för filmer där folk blir upp käkade av djur eller skadade. För här händer det mycket sånt. Men själva storyn är skitbra! Men som sagt, kolla inte om du är känslig. Annars rekommenderar jag den. Jag är glad att jag inte kollade helt själv, isåfall hade jag fått mardrömmar. Haha!

Cheaper by the dozen (Fullt hus)

Skådespelare: Steve Martin, Bonnie Hunt, Piper Perabo, Tom Welling, Hilary Duff, Kevin Schmidt, Alyson Stoner, Jacob Smith, Liliana Mumy, Morgan York, Forrest Landis, Blake Woodruff, Brent Kinsman, Shane Kinsman, Ashton Kutcher. 
Handling: Tom och Kate Baker är gifta och har tolv barn tillsammans. De har efter tolv år börjat få ordning på livet med alla barnen. Men när Tom får erbjudande om ett jobb som tränare, som dessutom är hans dröm jobb, så flyttar hela familjen. När de kommit till den nya staden och det nya hemmet så får Kate ett erbjudande om att åka på bokturné, och hon tackar ja efter att Tom garanterat att han kan ta hand om hemmet och barnen. Problemet är bara att barnen inte är glada för flytten, och de börjar göra uppror.

Egna åsikter: Det är en rolig familjefilm. Den är verkligen jättekul! Jag rekommenderar alla att se den. Man får sig ett riktigt gott skratt. Det är en utmaning för Tom att få allt att gå ihop... Hushållet, barnen och jobbet. Garanterat en sevärd film. Jag skulle bli tokig med tolv barn, speciellt om de betedde sig som de gör i filmen. När jag kollar på filmen så kan inte jag sluta le. För jag blir så glad av den. Man ser verkligen hur den där stora familjen ställer upp för varandra tillslut. Så jag rekommenderar den!det här är..

en blogg där jag skriver recensioner om filmer eller ger filmtips.
enjoy :)

RSS 2.0