Mean girls

Skådespelare: Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried, Lacey Chabert, Lizzy Caplan, Daniel Franzese, Tina Fey, Jonathan Bennett, Tim Meadows.

Handling: Mean girls är en komedi som handlar om tonårstjejen Cady Heron som har växt upp i Afrika tillsammans med sina föräldrar. Hon har aldrig gått i skolan utan har blivit hemskolad av sina föräldrar. Helt plötsligt ska de flytta till USA och hon ska börja i high school. I början hittar hon två vänner, Janis Ian och Damian, och de båda är ''outsiders''. Hon träffar också ''The plastics'' - Regina George, Gretchen Weeners och Karen Smith, de snyggaste och populäraste i skolan, men också de elakaste. Cady, Janis Ian och Damian kommer överens om att driva med Regina, så Cady hänger på det ''tuffa'' gänget. Cady blir sedan kär i Reginas ex, och det får hon ångra. Regina börjar förstöra för henne så Cady vill hämnas. Men under tiden hon bara ska hämnas så blir Cady mer och mer lik de, och hon tappar sina vänner.

Egna åsikter: Det här är en typisk high school film. Den är väl ganska rolig, men man tröttnar fort på den. Men det finns ett  speciellt budskap om hur det faktiskt kan vara. Men filmen är mest för yngre tjejer skulle jag nog säga, det är inte en film för killar riktigt.. men ibland är den väldigt kul faktiskt. Storyn är hyfsad, och skådespelarna är också ganska bra! Har inte så mycket att säga om filmen faktiskt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0